Alle mine barn, kom hjem av May Lis Ruus. Debut psykologisk krim/thriller. Del 1 i serien med Lise Lotte Mehl.

Alle mine barn, kom hjem av May Lis Ruus. Debut psykologisk krim/ thriller . Del 1 i serien med Lise Lotte Mehl. Lese-eksemplar fra Cappelen Damm.

TO SØSKEN FORSVINNER FRA EN BARNEHAGE, DEN TREDJE I SØSKENFLOKKEN SITTER Å FINGERMALER EN FAMILIE OG ET RØDT HUS. ER DE BORTFØRT? HVORFOR IKKE ALLE SØSKNENE?

En sen ettermiddag sitter en fireåring alene i barnehagen og fingermaler på veggen. Han tegner en familie og et hus. Men rødfargen er ikke maling. Det er blod som stammer fra barnehageassistenten som ligger livløs på gulvet ved siden av ham. Da han blir funnet, er hans to yngre søstre som sunket i jorden, og politiet i Bergen frykter at de er blitt bortført.

Lise Lotte Mehl er barnevernspedagog og jobber som familiekonsulent, blant annet for fosterhjemmet til søskenflokken. Etter at Lise Lottes ektemann ble fengslet og dømt i en alvorlig straffesak, har hun kjempet seg tilbake til et normalt liv. Men da det viser seg en sammenheng mellom de to sakene, truer fortiden med å innhente henne …

Et annet sted forsøker en hardt prøvet mor å finne tilbake til sine barn.

Alt hun ønsker, er å samle familien sin og gjøre den hel – én gang for alle.

Forfatter:May Lie Ruus.    Forlag:Cappelen Damm.     Utgivelsesår: 2023.

Forfatter: May Lis Ruus (født 22. februar 1968) er en norsk forfatter fra Bergen i Hordaland. Hun er utdannet innen fagene arkeologipsykologi og sosialantropologi, og har også gått på kunstskole. Hun arbeidet som webdesigner, grafisk designer og internettredaktør før hun ble forfatter.

Forfatter har skrevet flere serieromaner, noen av de har jeg lest, så denne psykologiske krimmen har jeg gledet meg til. Den innfridde helt klart,det var en rå start på boka.

En sen ettermiddag sitter en fireåring alene i barnehagen. Han fingermaler en familie og et rødt hus, problemet er ikke rødfargen, det er slett ikke rødmaling, men blod fra barnehageassisten som ligger livløs ved siden av han.

Da han ble funnet er hans to yngre søstre som sunket i jorden, politiet i Bergen frykter at de er bortført.

Lise Lotte Mehl er barnevernspedagog og jobber som familiekonsuent, blant annet for fosterhjemmet til søskenflokken.

Etter at Lise Lottes ektemann ble fengslet og dømt i en straffesak  har hun jobbet hardt for å få et normalt liv for seg og barna. Men fortiden truer når det ses en sammenheng mellom de to sakene.

En annen kvinne prøver hardt å få tilbake omsorgen for  barna sine. Alt hun ønsker er å få samlet familien og gjøre den hel – en gang for alle. Klarer hun det?

En lettlest, spennende og nervepirrende bok til tider. Språket er bra. Handlingsmettede kapitler hvor det skjer mye og med overraskende vendinger som gjør det leseverdig. Jeg likte plottet veldig godt

Syntes karakterene er bunnsolide og vi får vite det vi trenger og jeg tror på de, da det virker veldig realistisk for meg.

Dette er første bok i en psykologisk krim/thrillerserie på 4 med Lise Lotte Mehl i 40-årene. Hun har blitt alene med ansvaret for de 3 barna etter at mannen ble fengslet til en lang fengselsstraff. Lise Lotte har hatt mye hjelp av psykolog for å komme dit huner idag. Hun er sosionom  i Buefat der hun godkjenner og følger opp beredskapshjem for søsken.

Etterhvert som man kan se en sammenheng mellom denne saken og saken til Lise Lottes mann er hun vel egentlig inhabil. Hun setter seg flere ganger i fare fordi omsorgen til disse skadeskutte, sårbare barna betyr mye, det er nesten så man får hjertet i halsen noen ganger.

Min mening og i bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/alle-mine-barn-kom-hjem-av-may-lis-ruus-debut-psykologisk-krim-thriller-del-1-i-serien-med-lise-lotte-mehl.html

En bok jeg anbefaler, en spennende og til tider nervepirrende lesning. Jeg slukte boka fort og gleder meg virkelig til neste. Vi ses igjen på Osterøy snart May Lis, det blir topp.

Terningkast 5    #maylisruus    #cappelendamm

 

 

Hund uten grav av Torkil Damhaug. Mørk Psykologisk thriller.

Hund uten grav av Torkil Damhaug.  Mørk Psykologisk thriller. Lydbok.
GINA WITT, FEMINIST OG TV-KJENDIS I NRKS AKTUELITETSMAGASIN, MEN ETTER ET PROGRAM OM OVERGREP FÅR FATALE FØLGER, HUN BLIR FUNNET DREPT. 
I denne sterke thrilleren av Torkil Damhaug dras leseren inn i en verden der vold og hevn truer, men der også omsorg og forsoning er mulig. Gina Witt, feminist og tv-kjendis, beundres og hates for sitt aktualitetsmagasin på NRK. En episode om overgrep får fatale følger, og kort etter blir den omstridte programlederen funnet drept i søsterens hjem. Den tidligere stjerneadvokaten Fred Rivers får vite at det var datteren hans Silje som kom hjem og fant den drepte – og at drapet har en uhyggelig likhet med det han for tolv år siden selv ble dømt for. Han blir ikke kvitt tanken på at også Silje kan være i fare.
Forfatter: Torkil Dalhaug. Forlag: Cappelen Damm.    Utgivelsesår: 2022.

Forfatter:Torkil Damhaug (født 8. november 1958 i Lillehammer) er en norsk forfatter ogDamhaug har studert litteraturvitenskap og antropologi ved Universitetet i Bergen og medisin ved Universitetet i Oslo, der han fikk en cand.med. i 1991. Han arbeidet som lege i Lofoten 1991–92 og ved psykiatriske institusjoner i Akershus. Han ble godkjent spesialist i psykiatri i 2006.[1]

Han debuterte i 1996 med romanen Flykt, måne.

Emne: Mediamiljøer.

I denne sterke thrilleren dras leseren inn i en verden der vold og hevn truer, men der også omsorg og forsoning er mulig.

Gina Witt, feminist og tv-kjendis, beundres og hates for sitt aktualitetsmagasin på NRK, denne gang om overgrep. Kort tid etterpå blir hun  funnet drept i sin søsters hus. Hun blir funnet av sin niese Silje, datter av stjerneadvokaten Fred Rivers som for 12 år siden ble dømt for et lignende drap, som han har sonet ferdig.

Den tidligere advokaten har ikke hatt kontakt med familien etter at han ble fengslet. Han er redd familien er i fare og ønsker å beskytte Silje.

Leon, Siljes lillebror forteller henne om ting han har sett, men hva er virkelighet og hva er fantasi for en sjuåring? Hva skal egentlig Silje tro om hans betroelser?

En lettlest, spennende historie med en topp oppbygning som er fasinerende og jeg lot meg engasjere i historien. Det er lange kapitler med uventede vendinger på flere av de som økte spenningen.

Språket er bra og vi blir passe kjent med steder og miljø.

Karakterene er mange, men det var ikke vanskelig å følge de. Det var velbygde karakterer på hvert sitt vis og alle hadde noe de ville skjule.

På slutten skjedde det mye, plutselig kom svarene som forfatter har holdt oss på pinebenken til siste slutt og det ble hektisk med høyt blodtrykk en stund.

Her er mye hat og hevn i kulissene, samtidig er det omsorg og forsoning. Her er alt i en mørk thriller og som leser fikk brukt hodet, her måtte det stadig bli ny tenking i boka. Kjente meg sliten når boka var ferdiglest.

Min mening her og i Bio på Instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/hund-uten-grav-av-torkil-damhaug-mork-psykologisk-thriller.html

Dette er den tredje Rivertonprisen til Damhaug. Det skjønner jeg godt ,med godt oppbygde karakterer og historie. Nesten så jeg ønsket den ikke skulle slutte.

Terningkast 5+      #torkildamhaug         #cappelendamm

 

 

 

Little Norway av Noshin Saghir. Barne- og ungdomsbok. DebutSaksprosa. De første pakistanske innvandrerne til Norge i 1970-årene.

Little Norway av Noshin Saghir. Barne- og ungdomsbok. DebutSaksprosa. De første pakistanske innvandrerne kom til Norge i 1970-årene. Lese-eksemplar fra forfatter.

OM UTVANDRINGEN FRA PAKISTAN TIL NORGE FRA 1970.

Dette er en bok om utvandring til Norge fra Pakistan. De fleste norsk-pakistanerne kommer fra landsbyer rundt Kharian i Punjab provinsen i Pakistan. Derfor kalles dette stedet i Pakistan for Little Norway.

Noshin Saghir skriver om innvandringen, kvinnekampen, første og annen verdenskrig ,og forbedring av levestandarden i provinsen med å sende noen av de unge til Norge fra 1970 årene. Det ble stor endring i et samfunn for de som ble i Pakistan og fikk tilsendt penger fra utvandrerne. Hvor tøft det var for de første som utvandret og utfordringene de hadde.. Vi får høre hvorfor de valgte Norge. Hun viser også hvordan de forandret et fattig sted om til en de rikeste distriktene i Pakistan.Vi er også med til Little Norway når de drar hjem på besøk. Her får barn og ungdom og vi leserne nye oppfatninger om den pakistanske innvandringen til Norge.

I 2021 var det 50 år siden første pakistanerne innvandret til Norge på begynnelsen av 1970-tallet. Noshin Saghir vil hylle disse ved å gi ut en ungdomsbok om deres historie. Ambisjonen er blant annet at norske ungdommer med pakistanske røtter vil

Forfatter: Noshin Saghir har jobbet i over 20 år som journalist, har også vært pressekontakt for Bollywoodfestivalen noen år. Little Norway er hennes debutsakprosabok for eldre barn og ungdom.

Forfatter: Noshin Saghir.    Forlag: Creala forlag.   Utgivelsesår: 2023.

En lettlest interessant bok å lese. Fikk også noen ahaopplevelser at det ikke bare var enkelt, de var nesten fremmede i hjemlandet sitt eget land akkurat som de også er i Norge. Men tror også mange føler seg hjemme i Norge etterhvert, det får man håpe dag.

Miljø og steder er godt beskrevet da forfatter er godt kjent.

Sakprosa for barn og ungdommer for å få lære om forfedrene sine røtter, hvordan besteforeldrene kom seg til Norge. Aberet i boka er at det mye personlige bilder av familie og slektsforhold ble tatt med, beskrevet med fullt navn. Fordelen er at jeg syntes jeg boka er opplysende og bra skrevet.

På skolen lærer barna svært lite om migrasjonhistorien til innvandrere.

Det jeg syntes var veldig interessant var bryllupene deres som er ganske annerledes  enn hos oss, de er mye mere omfattende. Alle klessskift over flere dager, samt all mat som måtte til. Dagene før bryllupet spiser de hver kveld Xhai og Laddo. Brylupsdagen samles de hos brudgommen grytidlig. Fem rødmende kvinner kommer inn med bruden til hans familie. Hun må se ned og er kledd i en knallrød kjole og med hennamønstre og brudgommen må betale ganske mye for henne.

Så fikk vi innføring i fasten og være tålmodige den tiden den varte. Jeg ble fasinert over hvor drevne de var i pruting, noe vi ikke kan i det hele tatt.

Arbeidsledigheten i Pakistan er høy, å flytte til utlandet var en ressurs for landet, for i Vesten var det mye arbeid å få. Det ble sendt mye penger til Pakistan hvert år.

Min mening her og i Bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/little-norway-av-noshin-saghir-barne-og-ungdomsbok-saksprosa-de-forste-pakistanske-innvandrerne-til-norge-i-1970-arene.html

I det hele en bra debut som jeg syntes er opplysende og interessant lesing.

Terningkast 4-   #noshinsaghir      #crealeaforlag

 

 

Offer av Jørn Lier Horst og Thomas Enger. Krim/thriller. Del 5 i serien Alexander Blix og Emma Ramm

Offer av Jørn Lier Horst og Thomas Enger. Krim/ thriller. Del 5 i serien Alexander Blix og Emma Ramm. E- bok.

BLIX ER UTE I HARDT VÆR. KLARER HAN Å FRIKJENNE SEG? MEN ER HAN USKYLDIG?

Ny intens thriller i serien om Alexander Blix og Emma Ramm fra to av Norges største krimforfattere. Alexander Blix er etterforskningslederen som har mistet alt – både jobben og datteren. De tidligere kollegene i politiet holder ham på avstand, og da Blix blir kontaktet av en ukjent person som påstår å ha begått et drap som har hjemsøkt ham de siste to årene, står han alene. Samtidig jobber journalisten Emma Ramm på en sak der en mann er arrestert og mistenkt for drap, uten at det finnes et lik. De tidligere partnerne søker hjelp i hverandre, men da Blix’ fingeravtrykk blir funnet på det ene åstedet, frykter han at fortiden skal innhente ham. For i nåtiden finnes det et offer som har funnet en helt særegen form for terapi. Offer er en kriminalroman om hvilke sår man bærer med seg i livet, og hva man velger å gjøre med det.
Forfattere: Jørn Lier Horst og Thomas Enger.    Forlag: Bonniers Norsk Forlag.   Utgivelsesår: 2023.
Forfatter: Jørn Lier Horst (født 27. februar 1970 i Bamble) er en norsk kriminalforfatter og dramatiker, bosatt i Larvik. Han er utdannet ved Politihøgskolen i Oslo og arbeidet som etterforskningsleder frem til han ble heltidsforfatter i 2013.
Forfatter: Thomas Enger (født 21. november 1973 i Oslo) er en norsk forfatter og journalist. Han vokste opp på Jessheim, men er nå bosatt i Oslo med samboer og to barn. Han er utdannet journalist og jobbet i Nettavisen i ni år. Thomas Enger har også tatt idrett grunnfag og historie mellomfag. Han komponerer også musikk.
Bøkene til Horst og Enger med Alexander Blix og Emma Ramm gleder jeg meg alltid til .De er en  intens, heseblesende thriller, så her er det bare å henge med så godt man kan. Jeg digger det innimellom.
Alexander Blix er etterforskerlederen som har mistet alt -både jobben og datteren. De tidligere kollegaene i politiet holder han på avstand, da Blix blir kontaktet av en ukjent person, som påstår å ha begått et drap som har hjemsøkt han i de siste to årene, står han alene.
Samtidig jobber journalisten Emma Ramm på en sak der en mann er arrestert og mistenkt for drap selv om det ikke finnes noe lik.
De tidligere partnerne hjelper hverandre som tidligere, men da Blix’s fingeravtrykk dukker opp på det ene åstedet, da er han redd fortiden innhenter han.
For i nåtiden finnes det et offer som har funnet en særegen form for terapi.
En lettlest intens thriller man må henge med for å få med seg alt i spenningen. Synes radarparet Blix og Ramm utfyller hverandre godt i boka. Språket og plottet er bra. Vi blir passe kjent med steder og miljø.
Vi hører hva som skjer igjennom Blix, Emma og den ukjente fortelling.
Karakterene er bra, historien flyter godt og noen vendinger som snur historien, det er bare så gøy.
Aleksander Blix er ute av fengslet, han prøver å samle sammen livet sitt igjen, ingen enkel jobb når han ikke trives hos psykiateren som skal hjelpe han. Men kollegaer holder avstand til han. Har mistet alt, både datter og jobb. Han blir kontaktet av en ukjent mann på telefonen som påstår han har drept, en sak Blix  jobbet med tidligere.Det blir flere påfallende drap på kvinner der Blix står i sentrum, de er på en eller annen måte knyttet til han. Når fingeravtrykket hans blir funnet tror han alt er tapt. Hvordan skal han komme seg unna dette?Hans far som han ikke har så god kjemi med, blir også rammet av den ukjente. Men hvem er han?
Emma og Alexander hjelper hverandre, hun med en mann som er arrestert for drap etter en brann, men uten et lik. Er det mulig? Hva for bevis har de? Her må du lese boken for å få svar.
Koste meg igjennom denne spennende boka, de holdt korta tett til brystet til nesten siste side, en bra duo disse forfatterne. Anbefaler denne serien, men bør leses kronologisk.
Min mening og i bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/offer-av-jorn-lier-horst-og-thomas-enger-krim-thriller-del-5-i-serien-alexander-blix-og-emma-ramm.html
Terningkast 5   #jornlierhorst    #thomasenger     #bonniersnorskforlag

Skyggespillet av Anna Bågstam. Krim. Del 2 i serien Mordene på Lerviken.

Skyggespillet av Anna Bågstam. Krim. Del 2 i serien Mordene på Lerviken. Lese-eksemplar fra Gnistr.

ET DRAP, EN KVINNE ER FORSVUNNET. DET FLYTER ET LIK I  LERVIKEN

Et nytt drap finner sted i fredfulle Lerviken, folk forsvinner, løgner florerer og et politisk spill avdekkes … En kvinne har forsvunnet under merkelige omstendigheter. Alt tyder på at hun har blitt kidnappet. Snart flyter liket av en mann i land i Lerviken i Öresund. Offeret har syreskader og er umulig å identifisere. Hvem er det som forsøker å skjule sporene sine? Privatetterforskeren Harriet Vesterberg setter i gang en intens jakt på gjerningsmannen. Samtidig holder hun et våkent øye med sin glemske pappa Eugen, og hun sliter med det vaklende kjærlighetsforholdet til advokaten Rikard, hvis polerte ytre skjuler en hemmelighet. Snart befinner Harriet seg i en desperat kamp mot klokken, der hun igjen står overfor valget om å bryte reglene eller følge dem. Med skjebnesvangre konsekvenser som resultat. Skyggespillet er den andre boken i Anna Bågstams krimserie som utspiller seg i den pittoreske fiskerbyen Lerviken, med den uperfekte og smugrøykende etterforskeren Harriet som hovedperson.

Forfatter: Anna Bågstam.    Forlag: Panda forlag og Gnistr forlag.    Utgivelsesår: 2020

Forfatter: Anna Bågstam, 1977, bor i Dandefryd,. Jurist og forfatter.

I fredfulle Lerviken blir et nytt drap begått, folk forsvinner, løgner florerer og et politisk spill avdekkes…

En kvinne forsvinner under merkelige omstendigheter, det tyder på at hun er kidnappet. Et lik av en mann  flyter opp  i Lerviken i Öresund. Offeret har syreskader og er umulig å identifisere. Hvem forsøker å skjule sporene sine?

Etterforskeren Hariett Vesterberg setter igang med en intens jakt på gjerningsmannen. Samtidig holder hun et våkent øye med sin glemske pappa Eugen, hun sliter også med det vakle de forholdet tiladvokaten Rikard, hvis polerte ytre skjuler en hemmelighet.

Snart befinner Hariett  seg i en desperat kamp mot klokken, der hun igjen står overfor  valget å bryte reglene eller følge dem.

Med skjebnesvangre konsekvenser som resultat.

I første boken  Øyevitnet ble det noen ubesvarte spørsmål på slutten så jeg gledet meg til denne.

En lettlest, velskrevet  og spennende krim som var vanskelig å legge fra seg, det er et godt språk og jeg koste meg gjennom boka, nervepirrende til tider. Litt for rolig i midtpartiet, der kunne det vært bedre redigert, ellers synes jeg den var topp.

Plottet var bra, med litt blodige detaljer innimellom.

Harriet smugrøyker og er sammen med Rikard som hun ikke helt stoler på. Jeg liker Hariett, hun er ikke perfekt, bare et vanlig menneske. Hun tar ofte noen uoverveide avgjørelser noen ganger, det gjør karakteren hennes bedre. Under en date får hun er rar telefon fra sin venninne Lisa. Har det skjedd noe med henne?Hariett sliter med å bli godtatt av kollegaene derfor jobber hun enda mere for å bevise at hun mestrer oppgaven selv om hun er sivil ansatt.

Vi blir passe godt kjent med miljø og steder da Hariett er kjent der.

Min mening og i bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/skyggespillet-av-anna-bagstam-krim-del-2-i-serien-mordene-pa-lerviken.html

En spennende og underholdende krim som jeg anbefaler.

Terningkast 5.   #annabågstam    #pandaforlag    ##gnistrforlag

 

 

 

 

 

Avklaringene av Hans Olav Lahlum. Psykologisk krim/ thriller.

En stund siden jeg la ut, men jeg er på Europaferie, liten tid til å anmelde, men har både lest og lyttet og tatt notater.

Avklaringene av Hans Olav Lahlum. Psykologisk Krim/ thriller. Lydbok.

TO MORD MED 25 ÅRS MELLOMROM, HER MÅ AVKLARINGEN FINNES PÅ BEGGE TO. KLARER DE DET?

Avklaringene er en original historie om et far-sønn-forhold, men også en tankevekkende psykologisk roman om behovet for å få avklart store spørsmål i egen tilværelse. Ikke minst er det et spenningsladet krimdrama, hvor et gammelt og et nytt mysterium kobles sammen til en thrilleraktig avslutning. Oslo 14. august 2012: Den 22 år gamle idéhistoriestudenten Vegard får en telefon om at hans far ligger døende på Hamar sykehus etter en trafikkulykke. Bilisten er sporløst forsvunnet og omstendighetene forblir uklare. Vegard har ingen søsken og må fra start søke to store avklaringer alene: Hvem var faren egentlig? Og hva skjedde da han døde? Skjult i fortiden ligger et 25 år gammelt krimmysterium som den stille og snille faren aldri pratet med sønnen om. Var det faren selv som drepte sin kjæreste på en hyttetur ved Hamar – eller var det en av de fem andre ungdommene som var til stede? Tragedien fra 1986 har preget veien videre også for drapsofferets familie. Hennes unge niese blir etter hvert Vegards følgesvenn i jakten på sannheten. Også forholdet mellom de to blir etter hvert et spørsmål som trenger avklaring.

 

«Lahlum tar leserne med på dypdykk ned i menneskesinnet, samtidig som han bygger opp mer og mer spenning.» “(…) en intens psykologisk thriller som det er vanskelig å legge fra seg.” “(…) nok en mesterlig roman fra Hans Olav Lahlum!” «Det er en kløktig og intelligent intrige – og løsning! – Lahlum har pønsket ut. Den er original, og troverdig, og finurlig i sin kombinasjon av akademisk tilnærming og solid mellommenneskelig forankring.»

Forfatter: Hans Olav Lahlum.     Forlag: Cappelen Damm.      Utgivelsesår: 2019.

Forfatter:Hans Olav Lahlum (født 12. september 1973) er en norsk historikerbiografkriminalforfattersjakkspiller

Avklaringene er en original historie om et far-sønn-forhold, men også en tankevekkende psykologisk roman om behovet for å få avklart store spørsmål i egen tilværelse. Det er en spenningsfeltet krimskrams, hvor et gammelt og mysterium kobles sammen til en thrilleraktig avslutning.

Oslo 14 august er 2012: Den 22 år gamle idèhistoriestudenten Vegard for en telefon om at hans får ligger døende på Hamar sykehus etter en trafikkulykke.

Bilisten er sporløst forsvunnet og omstendighetene forblir uklare. Vegard har ingen søsken og må fra start søke to store avklaringer alene: Hvem var faren egentlig? Hva skjedde da han døde?

Skjult i fortiden ligger et 25 år gammelt krimmysterium som den stille og snille faren aldri pratet med sønnen om. Var det faren selv som drepte sin kjæreste på en hyttetur ved Hamar – eller var det en av de fem andre ungdommene som var tilstede?

Tragedien videre fra 1986 har preget livet for drapsofferets familie. Hennes unge niese blir etterhvert Vegard følges venn i jakten på sannheten. Forholdet mellom de to blir etter hvert spørsmål som trenger avklaring.

En bok jeg koste meg med, oppbyggingen er et dypdykk i menneskinnet, der den bygger opp boka sakte, spenningen ble til å ta og føle på. Den ble intens i perioder. Det likte jeg godt. Plottet hadde jeg sansen for der det ble avklaring på avklaring. Humoren var merkelig rar innimellom, men jeg trakk på smilebåndet flere ganger.

Reagerte på at Vegar og niesen til drapsofferets, at de unges dialoger var veldig gammeldags i språket, Ikke naturlig at unge snakker sånn. Kansje i K2 serien men ikke her. Men koste meg med historien til de grader, for Lahlum skriver godt.

Jeg liker at han blander gammelt og nytt mysterium som kan kobles isammen, det gir historien mer kjøtt på beina. Dette gir det en thrilleravslutning som blir bra.

Ble passe kjent med personene og miljøet.

Tema: menneskesinn.

Min mening og i bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/avklaringene-av-hans-olav-lahlum-psykologisk-krim-thriller.html

Historien er original til tider, jeg likte historien veldig godt. Anbefaler å lese denne, den er original og kløktig  med en flott oppbygning, så spenningen stiger.

Terningkast 5    #hannsolavlahlum    #cappelendamm