Fritt vilt av Agnes Lovise Matre. Mørk bygdekrim. Del 4 i serien med Bengt Alvsaker.

Fritt vilt av Agnes Lovise Matre. Mørk bygdekrim. Del 4 i serien med Bengt Alvsaker.

EN UNG GUTT BLIR FUNNET DREPT OG EN FEMTEN ÅR GAMMEL JENTE SAVNET. ET UNGDOMSMILJØ DER TENÅRINGSJENTER SELGER NAKENBILDER, RUSER SEG OG OMGÅS VOKSNE MENN. HVA VET EGENTLIG DE PÅRØRENDE?

Ny Alvsaker-krim!

En ung gutt blir funnet drept i Hardangerbadet i Øystese sentrum. Samtidig meldes en femten år gammel jente savnet. Hun har ikke kommet hjem om kvelden, og ute raser en av vinterens kraftigste stormer. Enorme snømengder har falt på få dager, og det har gått flere store ras innover Hardangerfjorden. Flyplasser og fjelloverganger er stengt. Bygda er praktisk talt isolert fra omverdenen.?

Drapsetterforskningen og den desperate leteaksjonen etter jenta strekker det lokale lensmannskontorets kapasitet langt utover bristepunktet. Og så begynner bygdedyret å røre på seg.

Langsomt avdekkes et ungdomsmiljø der småjenter selger nakenbilder, sårbare tenåringsjenter ruser seg, og omgås voksne menn. Politistasjonssjef Bengt Alvsaker leder en etterforskning der sporene de leter etter, gjemmes unna i dysfunksjonelle familier der det å skjule egne synder synes viktigere enn å ta vare på sine nærmeste.

Forfatter: Agnes Lovise Matre.    Forlag: Gyldendal.      Utgivelsesår: 2024.

Forfatter: Agnes Lovise Matre (født 1966) er en norsk lærer og forfatter bosatt i Haugesund.

En gutt blir funnet drept i Hardangerbadet i Øystese sentrum, samtidig som en femten år gammel jente blir meldt savnet.

Ute raser en av vinterens kraftigste vinterstormer,  enorme snømengder har falt på få dager, flere ras har gått. Bygda blir isolert fra omverdenen.

Drapsetterforskningen og en desperat leteaksjon etter jenta i uværet, der kapasiteten til lensmannkontoret strekkes langt over bristepunktet. Så begynner bygdedyret å røre på seg.

Det avdekkes et ungdomsmiljø der ungjenter selger nakenbilder, ruser seg og omgås voksne menn. Der spor blir holdt unna fra dysfunksjonelle familier for å skjule egne synder, det er viktigere enn å ta vare på sine nærmeste.

En fantastisk, men en sårbar historie, jeg satt på nåler mens jeg slukte boka. Den er skrevet lett med et godt språk. Et godt og tidsriktig plott. Hvor godt kjenner vi ungdommene egentlig? Denne boka er tidsaktuell, hva de unge sliter med når man har tilgang til internett døgnet rundt. Hva som kan sendes og hvilke skader det kan utgjøre for et ungt menneske der mye ofte er enten svart eller hvitt.

Karakterene er det ingenting å si på, de er solide og der får vi vite det vi trenger. De er realistiske beskrevet, noen av de likte jeg veldig godt, andre var litt mer usympatiske og uærlige.

Politistasjonsjef Bengt Alvsaker leder tunge saker denne gangen, han er sliten, jobber døgnet rundt og har også sine egne problemer. Når byga itillegg er isolert av været er det vanskelig å få nok folk, de jobber nesten døgnet rundt med et tidspress på seg, jenta tåler ikke å være for lenge ute i dette været. Finner de henne i tide?

Miljø og steder blir vi passe kjent med. Flere uventede vendinger som forandret bilde totalt, det liker jeg. Spenningen var til å ta og føle på. Nesten som jeg var isolert i den samme bygda, så levende beskriver forfatter historien som er fiksjon, men dette kunne også ha skjedd.

Det var flere muligheter med løsninger, men hvem er den riktige. Jeg så den ikke før slutten kom, det var så mye som skjedde hele tiden.

Forfatter skriver utrolig bra, jeg liker alle overraskelsene som kommer og hennes Bengt Alvsaker er en sympatisk fyr, nesten så jeg syntes synd på han innimellom. Hun skriver om aktuelle temaer som er viktige og flere av bøkene er sårbare, men samtidig drivende spenning uten at det er brutalt. Her har jeg likt alle bøkene.

Her kan du lese hele anmeldelsen: https://hildes-bokblogg.blogg.no/fritt-vilt-av-agnes-lovise-matre-mork-bygdekrim-del-4-i-serien-med-bengt-alvsaker.html

En bok jeg anbefaler. Overraskelser, spenning og et ungdomsmiljø med rus og salg av nakenbilder.

Terningkast 5+    #agneslovisematre     #gyldendal

 

 

 

ù

 

 

Tyv – du skal ikke stjele av Sven Petter Næss. Spenning/Krim. Del av antologiserien med de 10 bud. Du skal ikke stjele.

Tyv – du skal ikke stjele av Sven Petter Næss. Spenning/Krim. Del av antologiserien med de 10 bud. Du skal ikke stjele. Lese-eksemplar fra Vigmostad Bjørke.

Dette var en spennende bok, jeg studerte på hvordan den ville ende tilslutt.

HVOR LANGT ER ET MENNESKE VILLIG TIL Å GÅ? IDENTITETSTYVERI OG SVINDEL. HAR DU VÆRT UTE FOR EN CON MAN? DET BØR DU HELST IKKE.

Robert er en tyv. En «con man» totalt uten skrupler. Da en svindel skjærer seg, stikker han av i all hast og søker ly for natta på et bortgjemt motell. Marianne Krohn lever et liv fritt for glede. Hun er blakk, sveket av ektemannen og må jobbe på den tyranniske farens slitne motell. En sein kveld ankommer en gjest hun gjenkjenner. Det er svindleren som fem år tidligere lurte henne fra hjem, jobb og renommé. Nå ser hun muligheten til å vende om på alt igjen og gjennomføre en spektakulær hevn. Sven Petter Næss har skrevet en sitrende spenningsroman om identitetstyveri og svindel – og hevn.

Forfatter: Sven Petter Næss.        Forlag: Vigmostad Bjørke.     Utgivelsesår: 2023.

Forfatter:

Sven Petter Myhr Næss (født 12. mai 1973 i Oslo) er en norsk kriminalforfatter.[2]

Næss debuterte som forfatter med kriminalromanen Den stille uke i 2019. For denne ble han nominert til Maurits Hansen-prisen – Nytt blod.[3] Han fulgte opp med krimromanen Skjebnesteinen i 2020, som ble nominert til Sølvkniven og tildelt Rivertonprisen.[4]

Robert er storsvindler og når svindelen skjærer seg stikker han av. En 《con man》uten skrupler og tanke for andre. Svindelen idag gjorde at han måtte forsvinne fort. Han finner et bortgjemt motell som ly for natta.

Marianne Krohn er lykkelig gift, regnskapsfører med eget firma, alt var topp. Men det var før alt raste sammen og ingen ville kjenne henne lenger. Hun  begynte å leve et liv uten glede med milliongjeld, hennes ektemann har sveket henne og hun sitter blakk igjen, hun jobber nå for sin tyranniske fars gamle, slitte motell.

Fem år senere ankommer en gjest hun gjenkjenner som svindleren, som gjorde henne lite troverdig, så ektemannen, jobben og vennene forsvant som dugg for solen.

Her ser hun muligheten for å snu om på alt og gjennomføre en spektakulær hevn. Klarer hun det?

En spennende bok med godt språk. Historien flyter godt, man blir nesten hektet av spenningen. Hvordan skal det ende? Den var guffen til tider, denne slukte jeg fort, for hva skjer på neste side.

Boka veksler mellom nåtid og fortid uten problemer. Med uventede vendinger som nesten tok pusten fra meg. Plotter er bra, det har med identitetstyveri, hevn og svik. Fått med mye på en kort bok som anatalogien De ti bud skal være, den er på under 200 sider.

Miljø og steder ble man passe kjent.

Karakterene er gode og vi blir kjent med det vi trenger å vite. Vi får bakgrunnen til flere, hvorfor det endte slik som det gjorde.

Her er hele anmeldelsen: https://hildes-bokblogg.blogg.no/tyv-du-skal-ikke-stjele-av-sven-petter-naess-spenning-krim-del-av-antologiserien-med-de-10-bud-du-skal-ikke-stjele.html

Selv om dette er fiksjon, så kunne dette faktisk ha skjedd i virkeligheten med et tema som er viktig i dagens samfunn. Lest alle bøkene av forfatter, og likt alle, for en flott skrivestil.

En bok jeg anbefaler, jeg var utslitt av overraskelsene som dukket opp, denne må du bare få med deg.

Terningkast 5+     #svenpetternaess    #vbforlaget

 

Blind hevn av Bjørn Bakken. Krim. Del 3 i serien.

Blind hevn av Bjørn Bakken. Krim. Del 3 i serien.. Lese-eksemplar av forfatter.

Denne boken så jeg frem til å lese, har likt de 2 første veldig godt.

EN FARETRUENDE SKYGGE FRA FORTIDEN. DET BLIR KATTENS LEK MED MUSEN, MEN HVEM ER KATT OG HVEM ER MUS?

To år som samboere i Kristiansand. Etter at hun har sluttet i politiet stortrives Renate i ny jobb.Tiiu sliter med å få en jobb. Fortiden i denne byen plager henne. Hun leter opp kunder fra de vonde årene, og planlegger sin egen lille hevn. Men kan det slå tilbake på henne når en skygge fra fortiden kommer faretruende nær?

I Danmark leter en kvinne etter den som drepte hennes far. Nye spor får henne til å rette blikket mot Kristiansand. Heldigvis vet de hun kommer, og tar kontroll over situasjonen. Eller gjør de egentlig det? Det blir en kattens lek med musen, men hvem er katten og hvem er musen?

Forfatter: Bjørn Bakken  Forlag: selvpubliserende.  Utgivelsesår: 2023

Renate har sluttet i jobben sin i politiet, hun trives godt med jobben som privatdetektiv. Hun og Tiiu har flyttet til Kristiansand, de har vært samboere de siste to årene.

Tiiu sliter med å få jobb, så da oppsøker hun gamle kunder fra fortiden og begynner å hevne seg på dem. Men kan det slå tilbake når en gammel skygge kommer for nær?

I Danmark leter en kvinne etter den eller de som drepte hennes far. Nye spor får henne til Kristiansand, men de vet hun kommer. Hvem har kontrollen? Hvem er katt og hvem er mus?

En spennende heseblesende bok, som de andre to. Det skjer noe i hvert kapittel, her kjeder man seg ikke, bare å spenne seg fast å henge med i et hurtig tempo og spenning så det holder i denne knallgode røverromanen. Alt er fiksjon, men mye kunne ha hendt i virkeligheten. Plottet er gjennomtenkt og flott. Passe rå og skumle scener.

Miljø og steder er bra. De blir passe beskrevet. Vi ser skyggesidene som de er, de lever som alle andre med et håp om bedre tider. Vi er mest i Kristiansand i denne boken.

Karakterene liker jeg godt, de fleste har vært med i de andre bøkene så det føles som man kjenner dem.

Her kan du lese hele anmeldelsen: https://hildes-bokblogg.blogg.no/blind-hevn-av-bjorn-bakken-krim-del-3-i-serien-med.html

En bok jeg anbefaler, Bjørn Bakken er ikke så kjent, men vel verdt å lese hvis du ønsker deg en god  og spennende røverroman. Men start på første bok. Bøkene får du tak i hvis du kontakter han. God lesning.

Terningkast 5    #bjornbakken

 

Det du eier evig av Inger Johanne Øen. Debutkrim. Del 1 i serien med Silja Frost.

Det du eier evig av Inger Johanne Øen. Debutkrim. Del 1 i serien med Silja Frost. Lese-eksemplar fra Gyldendal.

En herlig debut som jeg storkoste meg med, spennende og troverdig.
EN LITEN BYGD UTENFOR HØNEFOSS, FOR 19 ÅR SIDEN BLE ANN EN SAVNETSAK, HVOR BLE HUN AV?
Ny politikrim fra Ringerike.
Silja Frost hadde aldri tenkt å flytte fra hovedstaden, men en syk bestemor tvinger politietterforskeren hjem til Åsa utenfor Hønefoss. I barndomsbygda er det som om tida har stått stille. Vennene, naboene og festene er de samme – og Leo har fortsatt en farlig tiltrekningskraft.
Siljas gamle bestevenninne, Ann, er fortsatt savnet etter at hun forsvant på vei hjem fra en fest for 19 år siden. Traumet har hengt over bygda siden.
Så blir liket av en kvinne funnet i en tønne på en nedlagt gård. Det viser seg raskt at det er Ann. Etterforskningen vekker uro i bygda, og gammelt grums kommer til overflaten. For Silja blir det personlig – så personlig at flere ønsker henne av saken. Jo nærmere hun kommer svaret, dess farligere blir jakten på morderen. Kan det være en hun kjenner?
Det du eier evig er første bok i en troverdig og velskrevet krimserie om Silja Frost og hennes kolleger på Hønefoss politistasjon.
Forfatter: Inger Johanne Øen.    Forlag: Gyldendal.     Utgivelsesår: 2024.
Forfatter: Inger Johanne Øen (f. 1971) kommer fra Åsa og bor i dag på Hallingby i Ringerike. Det du eier evig er hennes debutroman.
Politietterforsker Silja Frost har fått jobb i Hønefoss, hun hadde egentlig ikke tenkt å flytte hjem til bygda igjen, men så blir bestemoren syk, da ønsket hun å komme tilbake til Åsa for å tilbringe tid med henne. Håpet at sambygdinger  tar henne godt imot etter år hjemmefra. Men ingen fare, alt var som før, vennene, naboene og festene var som om tiden hadde stått stille. Leo har fortsatt den samme tiltrekningskraften som før.
Sijlas gamle bestevenninne Ann er fortsatt sporløst forsvunnet fra sensommeren 1990, det har nå gått 19 år siden hun gikk hjem fra fest, hun blir ikke funnet. Alle spor var forgjeves. Silja, Ann og Kathrine var stort sett alltid sammen, som et trekløver, det var ikke enkelt for jentene når en blir sporløst borte. Kathrine er nå gift med to barn, Silja er fortsatt enslig, de finner igjen tonen sånn noenlunde etter det langvarige fraværet.
Så blir liket av en kvinne funnet i en tønne på en nedlagt gård. Det blir fort klart at det er Ann. Hun reagerer kraftig med frosrier. Kan det være noen hun kjenner?
Det blir uro i bygda og gammelt grums kommer frem. Hvor ærlige har folk vært  under avhør for 19 år siden? Er det noe de trodde ikke hadde betydning? Eller lot være å fortelle?
Det blir personlig for Silja, hun var så nærme i vennskapet. Flere ønsker henne ut av saken., nærmere hun kommer dess farligere blir jakten på morderen.
Dette var en spennende og troverdig debut. Det var vanskelig å legge ifra seg boka, ville bare se hva som kom. Det ble noen grøss under lesingen. Forfatter formidler historien godt, med noen vendinger som er supre.
Karakterene likte jeg godt. De var stødige og flotte. Steder og miljø følte jeg at jeg fikk vite det jeg trengte. Plottet er veldig spennende.
Veksling mellom nåtid  2009 og fortid 1990 går utmerket. Jeg liker denne løsningen.
Det er flere løsninger som er aktuelle, men hvem? Forfatter holder korta godt, på slutten samlet hun trådene.
Her kan du lese hele anmeldelsen:
https://hildes-bokblogg.blogg.no/det-du-eier-evig-av-inger-johanne-oen-debutkrim-del-1-i-serien-med-silja-frost.html
Anbefales. Syntes spenningen holdt seg jevnt under hele lesningen, den var uforutsigbar, man visste ikkje hva neste side kom med. Jeg vil gjerne lese flere bøker om Silja Frost.
Terningkast 5     #ingerjohanneoien      #gyldendal

De nakne av Øistein Borge. Krim. Del 5 i serien med Bogart Bull.

De nakne av Øistein Borge. Krim. Del 5 i serien med Bogart Bull. Hørt på Storytel.

NORSK FILMREGISSØR, THOR SINDING BLIR SKUTT OG DREPT I DANMARK, DET VISER AT DET ER SAMME VÅPEN SOM BLE BRUKT I PORNODRAPENE I 2001. ER DET EN SAMMENHENG?

Jeg liker godt bøkene om Bogart Bull, velskrevne og spennende.

De nakne er tittelen på Øistein Borges femte Bogart Bull – krim.
Den norske filmregissøren Thor Sinding blir funnet skutt og drept i Danmark, i det han nettopp har avsluttet en true-crime serie om en uoppklart drapssak fra 2001, kjent som «pornodrapene i Aarhus». De tre ofrene, to menn og en kvinne, ble funnet nakne og skalpert, og drapssaken rystet hele pornobransjen og resten av landet
Spesialetterforsker Bogart Bull, norsk representant i Europols Flying Tigers-gruppe og nybakt småbarnsfar, blir sendt til Danmark av Kripos-sjefen, Eva Heiberg. Da det viser seg at skuddet som drepte Thor Sinding ble avfyrt med samme våpen som tok livet av ofrene i 2001, levnes det liten tvil: Sporene peker tilbake til de bestialske pornodrapene. Men også til en ung kvinne ved navn Suzanne.
De nakne er en karakterdrevet kriminalroman, som utspiller seg i både fortid og nåtid. Den viser hvordan ugjerninger i nære relasjoner kan utløse desperate handlinger, påføre uopprettelige skader og lede til menneskers undergang.

Forfatter: Øistein Borge.     Forlag: Cappelen Damm.    Utgivelsesår: 2022

Forfatter:Øistein Borge (f. 1958) har tidligere utgitt en serie på tre romaner om ungdomshelten Nino Glass. I 2016 krimdebuterte Borge med sin første bok om Bogart Bull – Den syvende demonenBåde denne og oppfølgeren Det som aldri dør (2017) har fått varm mottakelse av norsk presse. Borge ble nominert til både Rivertonprisen og Mauritz Hansen-prisen i 2017. I 2019 kom Jeg er nummer 13 og i 2020 kom den fjerde boken om Bogart Bull: Bastarden. Øistein Borge bor på Mallorca der han jobber som forfatter på fulltid.

Den norske Filmregissøren Thor Sinding blir funnet skutt og drept i Danmark, han har akkurat avsluttet en true-crime serie om “pornodrapene i Aarhus”. Dette var en en uoppklart drapssak fra 2001. De tre ofrene, to menn og 1 kvinne, blir funnet skalpert og nakne, det ble slått stort opp når det skjedde, drapssaken rystet pornobransjen og resten av landet.

Spesialetterforsker Bogart Bull, norsk representant i Europols Flying Tigers-gruppe er nybakt småbarnsfar som blir sendt til Danmark av Kripos-sjefen, Eva Heiberg.

Skuddet som drepte Thor Sinding ble avfyrt med samme våpen som tok livet av ofrene i 2001, det  er ingen tvil om det. Sporene peker tilbake til de bestialske pornodrapene. Men også til en kvinne med navnet Suzanne.

En velskrevet krim som alltid, spennende med flere vendinger. Romanen er kort, her kunne jeg gjerne hørt mere, forfatter skriver så fengende og lekende rett frem, ikke mye utenomsnakk her. Bogart Bull har blitt småbarnsfar siden sist.

Miljø og steder er passe beskrevet. Plottet er fremragende bra.

Karakterene er det ingenting å utsette på, de er knallbra og i passe antall. Lettere å holde orden på de når det ikke er for mange.

Vi er i nåtid og fortid. I nåtid er vi med på oppklaringen av drapet på Thor Sinding, i fortiden følger vi Suzannes historie, den er veldig spennende. Hun rømmer som fjortenåring, sviktet av foreldrene. Forfatter skriver så levende så han får leseren til å føle på  sårbarheten og hvordan det føles for Suzanne å havne i den kyniske pornoindustrien. Smerten, skammen og skitten.Hun forteller historien sin parallelt med etterforskningen. Vekslingen fungerer uten problemer, man vet hele tiden hvor man er i tid.

Forfatter holder korta tett til brystet og samler de helt på tampen. For her er det flere løsninger men hvem får man ikke før på slutten.

Her kan du lese hele anmeldelsen: https://hildes-bokblogg.blogg.no/de-nakne-av-oistein-borge-krim-del-5-i-serien-med-bogart-bull.html

En bok jeg anbefaler, velskrevet med godt språk, spenningen og sårheten er til å ta på og føle den under huden. Begynn helst på første bok.

Terningkast 5+       #oisteinborge     #cappelendamm    #storytel

 

Forglemdetei av Odd Arne Marsteinstredet. Debutkrim.

Forglemdetei av Odd Arne Marsteinstredet. Debutkrim. Lese-eksemplar fra forfatter.
Jeg storkoser meg når det kommer en ny debutant, alltid spennende å følge nye, det er mange perler blandt de nye forfatterne som man bør få med seg.
ET MYSTISK BILDE OG MELDING. HER MÅ JIMMY TA ET SKIKKELIG OPPGJØR MED FORTIDEN. KLARER HAN DET?
Et mystisk bilde på Instagram endrer dramatisk tilværelsen for Jimmy Watford.
Mens Oslo bader i sommervarme må han ufrivillig ta et oppgjør med sitt tidligere liv, som også medfører at Jimmy og datteren Inna, er i livsfare.
Samtidig i Omak, Washington State, USA – et lite sted nær grensen til Canada, finner den nyutdannede politibetjenten Sherilyn Cooper et gammelt lik. Egenrådig starter hun sin private etterforskning, og avdekker forbrytelser av et kriminelt omfang selv FBI ikke var klar over.
Forglemdetei er en intens spenningsroman som utspiller seg med flere historier over to kontinenter.
Forfatter: Odd Arne Marsteinstredet.    Forlag: Calidris forlag     Utgivelsesår: 2023.
Forfatter: Odd Arne Støstad Marsteinstredet, født 1968.
For en heftig panikkstart, der Jimmy Watford tar helt av, et Instagrambilde som er lagt ut med en skremmende melding til han, som endrer hele hans status.Det rett og slett skremte vettet av han. Dette etter at han hadde en Tik Tok video med  over 20 millioner seere, han begynte å bli kjent. Han sletter alle kontoer til sosiale medier umiddelbart for å bli usynlig.
Kjæresten Elsa syntes han oppfører seg rart, hvorfor vil han ikke bli Influencer på Tik Tok, han kunne tjene rått med penger. Han prøver å unngå henne etterhvert, hun er for ivrig med sosiale medier derfor våger han ikke å se henne mer.
Mens Oslo bader i sommersol må han ta et oppgjør med fortiden, som han ikke husker, et hukommelsestap etter en bilulykke. Dette medfører at han og datteren Inna svever i livsfare.
Han kontakter sin gode venn Edgar for å få hjelp. Han hjalp han godt etter bilulykken. Edgar mener dette er noen nett-troll, ingen fare i hans øyne. Men har han rett?
Samtidig i Oman, Washington State, USA – et lite sted finner den nyutdannede politibetjenten Sherilyn Cooper et gammelt lik. Hun starter sin egen etterforskning når stedet  hennes Oman leverer fra seg saken, hun finner noe ikke FBI har funnet, et kriminelt omfang av forbrytelser. Finner hun ut hva som skjedde?
Må si dette er en bra debut, lite dødpunkter og en spenning som holder seg igjennom hele boka. Jimmy kommer seg videre,  med hjelp han ikke så i starten, og hukommelsen bedrer seg etterhvert. Kommer han til å huske alt?
Det er en psykologisk uhygge som setter seg i margen igjennom hele boka, sikkert også fordi man vet lite i starten, det avdekker seg mer og mer etterhvert. En del ting jeg ikke kan nevne da det kommer senere i boka.
Vi veksler mellom USA med Sherilyn og Jimmy i Norge, det fungerer da det er oversiktelig. Sherilyn har en mor som ligger for døden, hun kaster seg inn i arbeidet, nesten for å glemme.
Karakterene er bra, det er ikke alt for mange, greit å holde orden på dem. Noen blir vi bedre kjent med enn andre. De to hovedkarakterene Jimmy og Sherilyn blir vi godt kjent med på godt og vondt.
Jeg liker godt vinklingen til forfatter, der vi i starten ikke visste noe, men kom som små drypp igjennom hele boka, etterhvert fikk man bedre og bedre innblikk i hva som skjer. Håper det kommer flere fra forfatter.
Miljø og steder får vi vite det vi trenger.
Her kan du lese hele anmeldelsen: https://hildes-bokblogg.blogg.no/forglemdetei-av-odd-arne-marsteinstredet-debutkrim.html
En bok jeg anbefaler, litt annerledes krim det er vel verdt å lese. Jeg storkoste meg igjennom spenningen og drivet som føltes som et mareritt innimellom. Jeg følte jeg var med på etterforskningen, kjente nesten lukter og lyder, det skjer ikke ofte.
Terningkast 5-   #oddarnemarsteinstredet      #calidrisforlag