Lukk meg i ditt hjerte inn av Eva Salhus Winther. Debut.Krim/spenning.

Lukk meg i ditt hjerte inn av Eva Salhus Winther. Debut. Krim/spenning. Lese-eksemplar fra forfatter.

FORBEREDELSE TIL ÅRETS TEATERFORESTILLING, ALT STOPPER OPP NÅR DET BLIR FUNNET ET ILLE TILREDT LIK PÅ GÅRDEN.

Lukk meg i ditt hjerte inn Sorg og tårer gjør meg blind Natt og dag er samme slag Du blir aldri min Sommeren 2014 kommer journalisten Lena Berg hjem til Fauske for å jobbe i lokalavisen. På Sjønstå gård har forberedelsene til årets teaterforestilling startet, men alt stopper opp når det blir funnet et ille tilredt lik på gården. Lena Berg får i oppdrag å skrive om forestillingen og havner fort midt i begivenhetenes sentrum. Hva har skjedd? Hvem er den døde personen? – Og hvordan takler Lena Berg møtet med den kompliserte fortiden sin? «Lukk meg i ditt hjerte inn» er en kriminalroman med overnaturlige undertoner, der fortid og nåtid vikles inn i hverandre. Eva Salhus Winther jobber som journalist og forfatter og er bosatt på Straumen i Nordland. Hun er tidligere utgitt i flere antologier. «Lukk meg i ditt hjerte inn» er hennes første roman.

Forfatter: Eva Salhus Winther.    Forlag: Skriveakademiet.   Utgivelsesår: 2022.

Forfatter: Eva Salhus Winther, født 1978 i Bergen, bor nå på Straumen i Sørfold. Journalist i Saltenposten.

Alltid spennende med Debutbøker, må si jeg likte denne bygdekrimmen godt, så håper på en fortsettelse her.

Sommeren 2014 vender journalisten Lena Berg hjem til Fauske for å jobbe i et vikariat i lokalavisen Saltposten.

Hver sommer blir det på Sjønstå gård satt opp en teaterforestilling, de holder på med forberedelsene, og prøvene er godt igang da de finner et ille tilredt lik på gården.Dette ryster bygda.Hva har skjedd? Hvem er den døde personen?

Lena Berg har fått i oppdrag å skrive om forestillingen og havner fort i begivenheten sentrum. Hun graver frem en del i saken og i bakgrunnen lurer Lenas vonde fortid. Vil hun takle det?

Lukk meg i ditt hjerte inn

Sorg og tårer gjør meg blind

Natt og dag er samme slag

Du blir aldri min

En lettlest Bygdekrim med godt språk og god flyt i dialogene. Det er korte kapitler og vi blir passe kjent med miljø og steder. Synes plottet var bra og vi følger fortid og nåtid godt i historien.

Liker karakterene, de er troverdige og realistiske og vi blir greit kjent med de. Vi får høre historien fra flere vinkler og forfatter legger ut noen røde tråder til oss med jevne mellomrom og flere vendinger som forandrer bildet, det blir det en god spenning ut av.

Lena Berg er en ivrig journalist som ønsker å få løst saken og finne sannheten. Det er intressant hva hun finner ut, nesten før politiet. Hun kjenner noen og stiller de rette spørsmålene. På det private sliter hun  med noe fra fortiden, vi får vite litt mer utover i boken her.

Liker godt det gamle sagnet om og rundt Sjønstå gård, fikk litt creepy vibber der.

Dette er en journalistkrim så vi følger deres ønske om å være først ute med saken, deadline, ikke alltid enkelt å være før de store avisene. Dette er jo forfatters hjemmebane som hun virkelig kan.

Min mening og i bio på instagram: https://hildes-bokblogg.blogg.no/lukk-meg-i-ditt-hjerte-inn-av-eva-salhus-winther-debut-krim-spenning.html

En bok jeg gjerne anbefaler. Jeg koste meg godt og hører gjerne mer om Lena Berg.

Terningkast 4+   #evasalhuswinther      #skriveakademiet

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg